INLOOP ONDERLING

Buurtbewoonsters Gea en Monique Arends, Cora Trompetter en Lenie Kock openen iedere woensdagochtend de Wasplaats om samen met andere buurtbewoners leuke dingen te doen; koffie of thee voor €0,50, spelletjes spelen, samen workshops bedenken, spullen repareren en eens in de zoveel tijd een bingo. Iedere woensdag van 10.30u tot 13.30u.

GEVRAAGD

Mensen die gratis workshops willen geven of materialen willen bieden: maak contact met Gea via geaarends1@hotmail.com of 063747735. Gea beheert ook een Facebook account onder de naam Gmlc Onderling.

________________________

HET WIJKWERKPALET

Het WijkWerkPalet is hèt bewonersinitiatief voor het ontwikkelen, verbinden en begeleiden van participatie activiteiten en leer/werk- en vrijwilligersprojecten in Klarendal en omliggende wijken. De actieve bewoners komen in de Wasplaats om er koffie te drinken en te overleggen. Terwijl de Wasbaas achter de wasjes draait, is de ruimte voor de ontmoetingsplek – en daarmee de uitvalsbasis voor verschillende sociale projecten. De verbinding tussen vrijwilligers, ondernemers en buurtbewoners is hierin de rode draad. De Wasplaats is voortgevloeid uit de behoefte van het WijkWerkPalet om een eigen stek te hebben.

Voor ideeën, loop eens binnen of maak contact via de e-mail met de Wasplaats.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren