Oproep: najaarskleding gezocht voor kledingbeurs

Op zaterdag 6 oktober organiseert het team van de Wasplaats weer een kledingbeurs. Deze keer is de Wasplaats op zoek naar goede kleding die makkelijk een tweede of een derde leven kunnen krijgen bij een nieuwe eigenaar. Sociaal buurtbedrijf de Wasplaats: naast een wasserette staat de koffie altijd klaar. Ontmoeten en inloop, maandelijks een tentoonstelling en meerdere initiatieven uit de wijk Klarendal die er ondertussen zijn gehuisvest.

INBRENGEN

Mochten mensen schone, goede (niet kapot) kleding, schoeisel, tassen, shawls etc. hebben waar ze vanaf willen, dan kunnen zij dit inbrengen. We gaan het NIET voor hen verkopen, de opbrengst is voor sociaal bedrijf de Wasplaats en komt daar terug in dagelijkse onkosten en bezoekers om bijvoorbeeld een bakje koffie te komen drinken.

ALLES WELKOM OM TIJDENS OPENINGSTIJDEN TE KOMEN BRENGEN

Maandag: 12:00 – 16:00
Dinsdag: 10:00 – 16:00
Woensdag: 10:00 – 14:00
Donderdag: 10:00 – 16:00
Vrijdag: 10:00 – 16:00
Zaterdag: 10:00 – 14:00

Daarna is iedereen welkom op zaterdag 6 oktober om kennis te maken met deze gezellige plek in het hart van de wijk, met voor ieder wat wils voor zachte prijzen!

Een gedachte over “Oproep: najaarskleding gezocht voor kledingbeurs

  1. Geweldig zo’n bedrijf. Julie zijn heel goed bezig samen en zo ontstaat er een contactplaats in de directe omgeving met een lage drempel. Perfect om zo sociale isolatie tegen te gaan bij de inwoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *