Breiclub in de Wasplaats

De Wasplaats staat open voor gebruik van de ruimte als de wasserette officieel gesloten is; als het een bewonersinitiatief betreft, zijn de kansen groot dat je tegen koffie- en theekosten samen kunt komen voor je activiteit. Zo zit eens per twee weken de breiclub er een avondje; creatief met wol!

STEEKJE LOS

De breiclub heeft zijn oorsprong in het voormalige wol-winkeltje Steekje Los aan de Hommelstraat. Maar helaas heeft dat winkeltje zijn deuren moeten sluiten en was ook de breiclub dakloos geworden. Initiatiefneemsters Jos en Binia klopten bij de Wasplaats aan omdat de clubdames radeloos waren zonder hun brei-avondje.  En zo geschiede! Ze hoeven er alleen voor de koffie en de thee te betalen. En de boel weer netjes achter te laten – natuurlijk.

INLOOP ONDERLING

Zo is er ook iedere woensdag – als de Wasplaats gesloten is als wasserette –  van 10.30u tot 13.30u Inloop Onderling! Onderling is voor iedereen die zin heeft om samen met buurtgenoten bezig te zijn. U kunt terecht voor een praatje, spelletje, creatief bezig zijn (hiervoor is materiaal aanwezig), naai- en verstelwerk of computeruitleg. Bij Inloop Onderling is iedereen welkom.

Deze initiatieven worden ondersteund door het WijkWerkPalet.

Het Financieel Café van de SWOA heeft ook al eens gebruik gemaakt op de woensdag van de Wasplaats. Ook interesse, voor bijvoorbeeld een vergadering of activiteit anderszins? Maak contact!

Beeld: Zefanja.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *