Het Grote Klarendal – Sint Marten Wijkboek

Wijkatelier Sint Marten Klarendal is met een workshopreeks De Gevleugelde Vrienden bezig het Grote Klarendal – Sint Marten Wijkboek samen te stellen. De reeks is op de helft en woensdag de 20e is De Wasplaats aan de beurt.

TEKENEN, SCHRIJVEN, VERTELLEN

Tijdens de vier workshops wordt het Grote Klarendal – Sint Marten Wijkboek gemaakt. Wijkbewoners tekenen en schrijven over wat hen raakt, en over wat de wijk zou kunnen gebruiken. Iedereen is welkom, ook mensen die in andere wijken wonen. Kunstenares Krista Burger begeleidt het proces. ‘Het boek wordt hartstikke mooi!’ vertelt ze. ‘Het is zo’n leuk en bijzonder project. Ik geniet ervan.’

Verder is het ook gewoon heel gezellig en we hopen dat jij er bij bent…

PRAKTISCH

De derde workshop is op woensdag 20 maart in De Wasplaats, Klarendalseweg 439. Om 14u starten we, de koffie staat klaar, om 16u ronden we af. Deelname is GRATIS!

De vierde en afrondende workshop is op zondag 31 maart Villa Klarendal, MFC Kazerneplein 2.

11:00-12:00 uur gratis brunch | 12:00-13:30 uur workshop

 

PARTNERS

De Gevleugelde Vriendenworkshops zijn een samenwerking tussen de wijkpartners Inloophuis Sint Marten, Vitale Verbindingen bij De Nieuwe Hommel, De Wasplaats en MCF Klarendal. Met ondersteuning en advies van Rozet Arnhem en de Ideënmakelaars.

Dankzij subsidies van Het Inspiratiefonds, Rozet en de Gemeente Arnhem konden ze georganiseerd worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *