Ook u kunt er zijn voor een ander! Burenhulp

Burenhulp is van alle tijden en bedoeld voor alle bewoners, oud of jong, die om een of andere reden  (tijdelijk) geen beroep kunnen doen op ouders, kinderen, buren of kennissen. Gewoon iemand uit je eigen straat of buurt een handje helpen; een boodschap doen of de hond uitlaten, een keer helpen in de tuin. Bij iedereen kan zich een situatie voordoen waarbij een ‘goede buur’ je uit de brand kan helpen. Alles met een gesloten beurs!!

GROENE BUREN

De mooiste vorm van burenhulp is als het vanzelf gaat. Maar je weet niet altijd wie je daarvoor kunt vragen of wie er hulp nodig heeft.  We zijn daarom op zoek naar iedereen die iets voor een ander wil betekenen. Omdat de lente in aantocht is zoeken we  speciaal ook nog  ‘groene buren’. Heb je af en toe een uurtje vrij en vind je leuk om iets voor een ander te doen …of wil je gebruik maken van de Burenhulp…neem dan contact met ons op !! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag  tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

06 44 24 86 87 Burenhulpklarendal.stmarten@gmail.com

WASPLAATS

In de twee jaar van haar bestaan heeft Burenhulp Klarendal&st.Marten  123 aanvragen binnen gekregen. Hiervan zijn 32 vragen doorverwezen naar andere instanties. Er zijn 91 hulpvragen door  ‘goede buren’ uitgevoerd. Verschillende ‘goede buren’ zijn hiervoor 226 keer in actie gekomen. Iedere donderdag komen de vaste krachten van de Burenhulp bij elkaar in de Wasplaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *