World Cleanup Day vanuit De Wasplaats

Aanstaande zaterdag is het World Clean Up day: wereldwijd komen mensen in actie tegen zwerfafval. Heel Arnhem Schoon en het KinderWijkTeam coördineren meerdere opruimacties door de hele stad. Ook in Klarendal wordt er die dag fanatiek opgeruimd door bewoners.
ZINNIG EN GEZELLIG
Ergert u zich ook aan de blikjes en flesjes in uw straat? Kom dan in actie en prik mee. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor een fijnere leefomgeving én gezellig!
VERZAMELEN EN AFRONDEN BIJ DE WASPLAATS
We verzamelen om 09.30 uur in de Wasplaats op de Klarendalseweg. Van 10.00 – 12.00 gaan we in groepjes de wijk door. Bij terugkomst heeft SRV-wagen de Blauwe Tomaat – de SRV-wagen die tegen een lage prijs groente en fruit verkoopt met een schoonheidsfoutje, producten die anders weggegooid worden – een bedankje voor iedereen die heeft meegedaan. Ook staat er van 10.00 tot 14.00 een informatiestand van de werkgroep Schoon Klarendal over zwerfafval en overlast door hondenpoep en sigarettenpeuken. Datum: zaterdag 19 september Tijd: van 10.00 – 12.00 uur Locatie: De Wasplaats Adres: Klarendalseweg 439 Materialen zijn aanwezig; aanmelden vooraf is niet nodig – welkom!
2019 Schone Straat actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *