Boekenkast zoekt naam

De wereld mag dan digitaliseren en boeken te downloaden: in De Wasplaats staan dozen vol boeken van allerlei kwaliteiten, voor allerlei leeftijden en met verschillende thema’s. Deze boeken komen binnenkort in een boekenkast aan de straat te staan tijdens openingstijden.

KLEINE BRON VAN INKOMSTEN

De boeken zijn momenteel beschikbaar om tijdens een kop koffie in te lezen of tegen een vrijwillige bijdrage mee naar huis te nemen. Als je een vrijwillige bijdrage levert, dan kan sociaal bedrijf De Wasplaats weer een aantal onkosten dekken voor ‘De huiskamer van Klarendal’ zoals bijvoorbeeld dat bakje koffie. De inkomsten komen hoe dan ook ten goede aan De Wasplaats.

LEZEN, LENEN EN RUILEN

Maar de boeken verhuizen naar buiten in een nieuw te maken boekenkast. Ook voorbijgangers kunnen er dan uit uit lezen, uit lenen of er wisseltrucs mee uithalen met de boekenkast thuis.

We zoeken een leuke naam voor deze boekenkast! Kom je tijdens openingstijden langs, om je idee te deponeren, of om er over te brainstormen met ons team? Welkom! De koffie staat klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *