Gezocht: kinderkunst

Maandelijks heeft De Wasplaats een wisselende tentoonstelling met werk van een bewoner uit de buurt. Maar het team van De Wasplaats zou ook graag eens een tentoonstelling inrichten met werk van jonge buurtbewoners!

WASPLAATS GOES ARTS

Een kunstenaar schuilt in ons allen! Van alle leeftijden en van alle maatschappelijke ladders is er wel behoefte om kunst in te zetten als expressie middel. Dit zie je terug in de maandelijks wisselende tentoonstellingen in De Wasplaats: deze vliegen qua kwaliteit, sfeer en inhoud alle kanten op. Omdat het kan!

KINDERKUNSTEXPOSITIE

Kunstwerken kunnen gemaakt zijn met verschillende technieken en er mogen verschillende thema’s gebruikt worden. Het team van De Wasplaats zou graag eens een expositie inrichten met kunst van kinderen tot (ongeveer!!) 12 jaar. Heb jij een mooi kunstwerk gemaakt wat je graag wil laten zien aan de wijk en aan de bezoekers van De Wasplaats? Of vind je als ouder dat je koter echt prachtige dingen maakt?

Meld je – of meld je kind! Dan kunnen we een leuke KinderKunstExpositie organiseren met werk van jonge kunstenaars en aanstormend talent.

Kom tijdens openingstijden langs en vraag naar Monique!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *