Kleding gezocht!

Na de laatste kledingmarkt van maart zijn een aantal kledingrekken in De Wasplaats blijven staan en tijdens openingstijden kan iedereen komen snuffelen: voor ieder wat wils voor kleine prijsjes. Mensen mogen weer kleding in brengen: schoon, netjes en heel. De opbrengsten van de kleding komen ten goede aan sociaal bedrijf De Wasplaats!

MEER DAN EEN WASSERETTE

Vier van de vijf openingsdagen van De Wasplaats worden er particuliere wasjes gedraaid. Maar er staat ook altijd koffie klaar, er zijn altijd boeken om in te lezen of om mee te nemen tegen een vrijwillige bijdrage, er is altijd kunst en er is altijd het winkeltje OOgst.

Het team heeft besloten ook altijd een aantal rekken te laten staan met de tweedehands kleding die is verzameld voor de kledingbeurzen. Voor ieder wat wils tegen kleine prijsjes. De kleding die aan de rekken hangt mag wisselen! Dus ben je de zomer aan het voorbereiden en draag je waarschijnlijk dat rokje, bloesje of vestje van vorig jaar deze zomer tóch niet meer? Welkom! Alle schone, hele kleding en netjes, kan bij De Wasplaats een tweede leven krijgen.

DUURZAAMHEID

De Wasplaats staat naast sociaal bedrijf waar mensen omhoog te kunnen klimmen op de zogenaamde participatieladder, altijd al voor duurzaamheid. Bijdragen aan het verminderen van de enorme berg afval die de kledingindustrie veroorzaakt, doen wij dan ook graag.

Met het inbrengen van kleding voor de rekken tweedehands kleding, draag je aan meerdere dingen bij: je helpt De Wasplaats aan een kleine bron van inkomsten om bijvoorbeeld de koffie van te kunnen bekostigen, je helpt bezoekers om voor weinig hun kledingkast te vernieuwen én dus het milieu.

Welkom tijdens openingstijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *