De Gevleugelde Vrienden zoeken JOU!

Gevleugelde Vrienden Workshopreeks in Inloophuis Sint Marten, De Nieuwe Hommel, De Wasplaats en Villa Klarendal in MFC Klarendal: in de wijken Sint Marten en Klarendal wemelt het van de engelen, in soorten en maten. Zichtbaar, onzichtbaar, met vleugels en zonder. (En de duveltjes in de wijk zijn gewoon omgekeerde engeltjes‚Ķ ūüėČ )

GRATIS WORKSHOPS

Het Wijkatelier nodigt alle engelen uit om mee te doen aan de Gevleugelde Vrienden Workshop reeks. In de workshops ga je in gesprek met elkaar, wissel je uit over je leven, zodat we een weelde aan wijkverhalen verzamelen. Aan de hand van die verhalen maken we samen tekeningen en teksten. Uiteindelijk vormen we daarmee groot wijkportret.

ENGELEN

Misschien ben jij een engel die wel wat hulp kan gebruiken om je staande te houden in deze snelle en veeleisende wereld. Bij het invullen van digitale formulieren bijvoorbeeld. Of bij het begrijpen van de instructies bij een doktersrecept. Of bij het nalezen van de kassabon. In dat geval is het zeker de moeite waard om mee te doen. Er zijn mensen aanwezig die je daarbij kunnen helpen. Als jij dat wil. Het mag wel en het hoeft niet.

En misschien ben jij een engel die hulp te bieden heeft. Bijvoorbeeld door een luisterend oor te bieden, of steun, raad en aandacht te geven wanneer iemand daar behoefte aan heeft. Dan willen we heel graag dat je komt! Want dat is waar engelen goed in zijn: helpen. Elkaar en andere wezens, zoals mensen, dieren en duveltjes…

WAAR EN WANNEER

Inloophuis Sint Marten: dinsdag 5 maart  Van Slichtenhorststraat 34

van 12 tot 13 uur: gratis lunch

van 13 tot 15 uur: buurt-engel

Vitale Verbindingen in De Nieuwe Hommel: woensdag 13 maart de Wiltstraat 6

van 12 tot 13 uur: pannekoeken van 1 euro tot 2,50 per stuk óf halve prijs

van 13 tot 15 uur: buurt-engel. Gastvrouwen Nicole van der Kroon en Yvette Stephan

De Wasplaats: woensdag 20 maart  Klarendalsweg 439

van 14 tot 16 uur: buurt-engel met gratis koek, koffie en thee tijdens de ontmoeting

Villa Klarendal:  zo 31 maart  MFC Klarendal Kazerneplein 2

van 11 tot 12 uur: gratis brunch

van 12 tot 14 uur: buurt-engel

WAT KOST HET?

Helemaal niets!

Kan je ook maar één workshop bezoeken, of twee of drie? Natuurlijk! Kom wanneer jij kan. Allevier is mooi maar dat hoeft niet.

Als je meer wilt weten of vragen hebt, bel dan Beer: 06 15 220 889.

Gevleugelde Vrienden kwam tot stand dankzij de financi√ęle bijdragen van het Inspiratiefonds, Rozet en de gemeente Arnhem.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *