Vooruit kijken, ná corona

De Wasplaats is vanwege de coronamaatregelen nog steeds gesloten als huiskamer, ontmoetingsplek en winkeltje voor en door bewoners. Maar we kijken toch ook graag vooruit!

DOOR MET VINTAGE – SPULLEN WELKOM!

Als sinds oktober zijn dagelijks de deuren van De Wasplaats gesloten voor inloop. We kunnen niet wachten weer koffie te kunnen drinken met publiek. We kijken als huiskamer en winkeltje voor wijkbewoners náást de wijkwasserette, in ieder geval alvast vooruit naar betere corona arme tijden. Als de deuren weer open kunnen voor publiek, willen wij graag de vintage verkoop  –  ‘Wasplaats goes vintage’ – ofwel de leuke tweedehands spullen die er verkocht worden, uitbreiden en voorraad creëren. Daarvoor kunnen we best meer spulletjes gebruiken waar we zodra we weer open kunnen, uit zouden kunnen kiezen.

Dus heb je leuke nog verkoopbare huisraad (geen meubels!), decoratieve spullen, huishoudelijke apparatuur in goede conditie waar je vanaf wil?

Bel coördinator Rik op 06 15511149 om er een afspraak voor te maken om te komen brengen óf te laten halen.

Kleding is ook altijd welkom!

WEL WASJES

Op de achtergrond zit het team sowieso niet stil. Op afspraak worden er maandag- en vrijdagochtend tussen 10u en 12u wasjes gebracht en gehaald door particulieren, de wasmachines draaien dus. De zakelijke was, verzorgd door een externe kracht, ligt helaas nogal stil omdat de horeca gesloten is en wat weer gevolgen heeft voor de inkomsten van De Wasplaats.

Het team vrijwilligers heeft hoe dan ook regelmatig contact met elkaar om naar de toekomst te kijken en staat in de startblokken weer gasten te ontvangen.

Hoe dan ook tot snel! Hopelijk kan dan de rest van de wijk weer snel komen snuffelen tussen de tweedehands spullen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *