Voorzichtig openen we de deuren

Vanaf aankomende week, 8 maart en verder, openen we drie keer per week voorzichtig en conform coronamaatregelen, de deuren voor publiek. Mensen kunnen op afspraak naar De Wasplaats komen.

DRIE OCHTENDEN

Maandag, woensdag en vrijdag zal De Wasplaats open zijn tussen 10u en 13u. Bezoekers zijn welkom als ze van tevoren gebeld hebben met 026 3798846 of als ze een mail hebben verstuurd naar wassen@dewasplaats.nl. Vervolgens kunnen ze op een afgesproken tijd maximaal een half uur in De Wasplaats zijn. Er zullen dan sowieso maximaal twee bezoekers aanwezig zijn.

VINTAGE, VINYL EN MEER

Ons winkeltje was dan dicht de afgelopen periode, maar de winkeliers hebben niet stil gezeten. Eerder riepen we op, kijkend naar de toekomst, om met leuke verkoopbare huisraad te komen, die we ook coronaproof bij buurtbewoners thuis ophaalden. Onze voorraad vintage, vinyl en andere leuke (handwerk) spullen, is aanmerkelijk vergroot!

Dus ben je nieuwsgierig naar ons volle winkeltje? Maak een afspraak om te komen snuffelen! Neem alleen wel je mondkapje mee.

Ben je nog steeds aan het opruimen en wil je van je huisraad (geen meubels!) af? Bel 026 3798846 of stuur een mail naar wassen@dewasplaats.nl en we maken een afspraak voor halen of brengen.

ALTIJD WEL WASJES

Op de achtergrond heeft het team sowieso niet stil gezeten. Op afspraak werden er al op maandag- en vrijdagochtend tussen 10u en 12u wasjes gebracht en gehaald door particulieren; de wasmachines draaien dus óók gewoon door.

De zakelijke was, verzorgd door een externe kracht, ligt niet helemáál stil. Maar omdat de horeca nog steeds gesloten is, draait die niet optimaal wat gevolgen heeft voor de inkomsten van De Wasplaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *