Kledingmarkt tijdens de Nacht van de Mode

Op 9 juni is er weer Nacht van de Mode in het Modekwartier van de wijk Klarendal! Dit jaar is ook de Wasplaats aanwezig met een kraam van Winkeltje OOgst en een van Inloop Onderling. Daarnaast zal er binnen tweedehands kleding verkocht worden.

KLEDINGRUILMARKT 21 APRIL

Zaterdag 21 april is er voor de eerste keer een tweedehands kleding verkoop geweest bij de wasplaats. In samenwerking met 2switch, die de rekken en een gedeelte van de kleding leverde, konden we voor kleine prijzen leuke en goede voorjaarskleding verkopen. Het was een enorm gezellige dag waarbij er veel inloop was van buurtbewoners, voor iedereen wat wils en duidelijk voor herhaling vatbaar!

NACHT VAN DE MODE

Daarom snel die herhaling. Tijdens deze 10e editie van de Nacht van de Mode waar de Wasplaats alle jaren op aan meedoet, zullen we weer tweede hands kleding hebben. Ook kleding inleveren? Dat kan! Heeft u thuis goede kleding waar u niks meer mee doet, dan kan deze ingeleverd worden de week voor 9 juni.

De Nacht van de Mode in Klarendal start aan het einde van de middag; de officiele opening is om 16u, daarna zijn de straten gevuld met kleurrijke presentaties,  shows, live muziek én Wasplaats.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *