Wasplaats goes arts: mei

Sinds september 2017 hangt er in de Wasplaats iedere maand een tentoonstelling van een lokale kunstenaar. In de maand mei exposeren Nicky Geitenbeek en Kim Meyer. De officiële opening vindt plaats op Bevrijdingsdag – zaterdag 5 mei tussen 15u en 17u. Iedereen welkom!

KUNST IN KLARENDAL

Vijftien jaar geleden, toen er de eerste geldstromen naar Klarendal kwamen om de leefbaarheid te verbeteren, was wijkbewoonster Jos Schouten de initiatiefneemster van ‘Kunst in Klarendal’. Kunst ontmoet, kunst verbindt. Twee jaar lang was er een groepstentoonstelling in het toenmalige wijkcentrum aan de Rappardstraat; kleinschalig, ontmoetend, gezellig.  Anderen namen het stokje over en daaruit is de jaarlijkse kunst- en cultuurmanifestatie Wijken voor Kunst ontstaan. Jos heeft voor WASPLAATS GOES ARTS deelnemers van het eerste uur benaderd om eens per maand De Wasplaats te decoreren met kunst. Tot en met september is de muur vol geboekt!

GOED ONTMOETEN

Nicky Geitenbeek en Kim Meyer zijn beeldende kunstenaars van het eerste uur. Op zaterdag 5 mei is iedereen om 15u welkom bij de officiële opening aanwezig te zijn van de mei-tentoonstelling. Daarna is de kunst natuurlijk altijd onder het genot van een kopje koffie te bezichtigen tijdens reguliere openingstijden – zes dagen in de week open!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *