Vrijwilligers gezocht

De Wasplaats – wijkwinkel nieuwe stijl: kom jij vrijwilligerswerk doen? Als centrale plek in het hart van de wijk Klarendal met een komen en gaan van bezoekers, kan het team van De Wasplaats altijd hulp gebruiken.  

SOCIALE VVV en WASSERETTE

De Wasplaats fungeert tijdens openingstijden als belangrijk informatiepunt, voor iedereen die mee wil doen in het dagelijks leven. Er zijn voor meerdere mensen redenen om langs te komen. Dat kan een vraag aan het Sociale Wijkteam zijn, of de zoektocht naar een uniek cadeautje, de tentoonstelling van de maand, je wekelijkse wasje óf gewoon de gezelligheid.

Ook het winkeltje OOgst is namelijk in de Wasplaats gehuisvest, met handgemaakte spulletjes van wijkbewoners én is er altijd tweedehands kleding te koop. Dagelijks wordt De Wasplaats geopend en afgesloten, de kassa aan het einde opgemaakt, zijn er huishoudelijke werkzaamheden te verrichten, staat het winkeltje er netjes bij, wordt er koffie aangeboden, de wasjes moeten gedaan en gevouwen worden en bezoekers worden welkom geheten.

Bij al deze werkzaamheden kunnen we hulp gebruiken! Wil je gasten ontvangen? En eens een wasjes draaien, drogen en opvouwen? Koffie zetten en de spulletjes in het winkeltje af stoffen? Weet je van aanpakken?

KOM LANGS!

Wil je er meer over weten en de mensen van de Wasplaats eens ontmoeten?

De Wasplaats, huiskamer van de wijk: Klarendalseweg 439.

Bellen kan ook! 026 3798846

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *