Wasplaats goes arts: september

In de maand september een bijzonder fototentoonstelling in de Wasplaats: alle beelden zijn gemaakt met een smartphone!

IN M’N EENDJE

Een zoektocht met de mobiele telefoon door Europa; de hele maand september een fototentoonstelling tijdens openingstijden in De Wasplaats.

PHONOGRAPHY

Fotograaf Zefanja Hoogers chauffeert in een Citroën 2CV en combineert de liefde voor dit autootje met de wereld van de smartphone in een fototentoonstelling, samengesteld van beelden uit Europa. De mobiele telefoon biedt keur van mogelijkheden binnen het veranderende veld van de fotografie.  Met de smartphone kunnen tegenwoordig volwaardige foto’s van hoge resolutie gemaakt worden, er is een wereld ontstaan van beelden gemaakt met smartphones en alle kunsten die daar in apps verborgen liggen. Zefanja heeft daar nog maar een klein beetje aan geproefd en is blij verrast met deze serie beelden.

MEER DAN EEN WASSERETTE

Sociaal bedrijf De Wasplaats is meer dan een wasserette; naast de was voor lokale bedrijven vinden bewonersinitiatieven er hun weg en staat de koffie altijd klaar voor een ontmoeting en een gesprekje. Sinds september 2017 wordt er maandelijks een nieuwe tentoonstelling ingericht van een lokale kunstenaar, De Wasplaats goes arts!

De officiële opening van de tentoonstelling IN M’N EENDJE vindt plaats op zaterdag 1 september van 14u tot 17u. Welkom! Klarendalseweg 439

www.zefanja.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *