11 augustus: kledingbeurs @ de Wasplaats

Kom zaterdag 11 augustus naar de Wasplaats! Van 11u tot 15u organiseert het team van de Wasplaats er een kledingbeurs: voor ieder wat wils voor zachte prijzen! De Wasplaats: meer dan een wasserette, ook tijdens de zomervakantie.

DE WASPLAATS – MEER DAN EEN WASSERETTE

Sociaal buurtbedrijf de Wasplaats: naast een wasserette staat de koffie altijd klaar. Ontmoeten en inloop, maandelijks een tentoonstelling en meerdere initiatieven uit de wijk Klarendal die er zijn gehuisvest. Op zaterdag de 11e dus weer een initiatief om kennis te maken met deze gezellige plek in het hart van de wijk.

We sommen kort nog eens op waarom je nog meer naar de Wasplaats zou kunnen komen:

MAANDAG – Financieel Café 12.00u/14.00u

Iedere tweede en iedere vierde maandagmiddag  kunnen vrijwilligers je helpen bij het lezen van brieven, het invullen van formulieren of geven antwoord op vragen die gaan over het ordenen en bijhouden van je administratie. Een bezoek aan het Financieel Café is altijd kosteloos.

WOENSDAG – Inloop Onderling 10.30u/13.30u

Iedere woensdagochtend openen buurtbewoners de Wasplaats om samen met anderen leuke dingen te doen; koffie of thee (vanaf het tweede kopje €0,50), spelletjes spelen, samen workshops bedenken, spullen repareren en eens in de zoveel tijd een bingo.

Op woensdag 15 én 22 augustus zijn de dames van Inloop Onderling even op vakantie!

VRIJDAG – Iriscovery 11.00u/13.00u

IrisCovery helpt mensen met een willekeurige verslaving tijdens het hele proces: van de eerste stap tot na de behandeling. De inloop is gratis, lees het verhaal van herstelondersteuner Pieter.

ALLE DAGEN TIJDENS OPENINGSTIJDEN – WINKELTJE OOGST

Handgemaakt door wijkbewoners: voor ieder wat wils! Kleine spulletjes voor jong en oud tegen schattige prijzen. Kom snuffelen!

TOT ZATERDAG 11 AUGUSTUS! KLEDINGBEURS @ DE WASPLAATS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *