De Wasplaats tijdens de zomervakantie

De Wasplaats: meer dan een wasserette! In de zomervakantie draait de Wasplaats gewoon door en we sommen graag op  – naast de reguliere was – wat er allemaal te doen is. Er zijn allerlei redenen om binnen te komen!

MAANDAG – Financieel Café 12.00u/14.00u

Iedere tweede en iedere vierde maandagmiddag: een brief met ingewikkelde woorden of een onduidelijk formulier. Wanneer je je administratie doet kom je soms lastige dingen tegen. Dit komt vaker voor dan je zou denken. Kom met je vraag naar het Financieel Café.

Onze vrijwilligers kunnen je helpen bij het lezen van brieven, het invullen van formulieren of geven antwoord op vragen die gaan over het ordenen en bijhouden van je administratie. Een bezoek aan het Financieel Café is altijd kosteloos.

WOENSDAG – Inloop Onderling 10.30u/13.30u

Iedere woensdagochtend openen buurtbewoners de Wasplaats om samen met anderen leuke dingen te doen; koffie of thee (vanaf het tweede kopje €0,50), spelletjes spelen, samen workshops bedenken, spullen repareren en eens in de zoveel tijd een bingo.

Op woensdag 15 én 22 augustus zijn de dames van Inloop Onderling even op vakantie!

VRIJDAG – Iriscovery 11.00u/13.00u

IrisCovery helpt mensen met een willekeurige verslaving tijdens het hele proces: van de eerste stap tot na de behandeling. De inloop is gratis, lees het verhaal van herstelondersteuner Pieter.

ALLE DAGEN TIJDENS OPENINGSTIJDEN – WINKELTJE OOGST

Handgemaakt door wijkbewoners: voor ieder wat wils! Kleine spulletjes voor jong en oud tegen schattige prijzen. Kom snuffelen!

ALLE DAGEN TIJDEN OPENINGSTIJDEN – INFO OVER BURENHULP

Burenhulp is van alle tijden en bedoeld voor alle bewoners, oud of jong, die om een of andere reden  (tijdelijk) geen beroep kunnen doen op ouders, kinderen, buren of kennissen. In de Wasplaats vertellen ze er meer over, maar iedereen kan het team natuurlijk ook zelf benaderen: 06 44 24 86 87 Burenhulpklarendal.stmarten@gmail.com

VANAF 27 AUGUSTUS, MAANDAG – WeHelpen 13.30u/15.00u

Met wehelpen.nl kun je aangeven dat je best een keer iemand een handje wilt helpen. Of laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken. In de Wasplaats is wekelijks een ‘We Helpen Ontmoetingsplek’  (Whop’s). Lees er online vast meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *