Wasplaats goes vintage!

De Wasplaats is weer open! Door de coronacrisis is De Wasplaats een periode dicht geweest voor dagelijks bezoek, mondjesmaat zijn de deuren ook wel weer open gegaan. Maar de ruimte is in die zin ook weer zó klein, dat het als ontmoetingsplek erg beperkt is: van de overheid mogen er tenslotte maximaal zes personen tegelijk is een gesloten ruimte aanwezig zijn.

HARD GEWERKT VOOR VINTAGE

De hele maand augustus is De Wasplaats gesloten geweest, maar achter de schermen is er enorm hard gewerkt. Bij De Wasplaats kon je al terecht voor je particuliere wasje, een boekje, een zelfgemaakt artikel uit winkeltje Oogst, tweedehands kleding en nu is er ook een VINTAGE afdeling ingericht: leuke tweedehands artikelen voor een prikkie!

EN OPEN EN NIEUW TE VERWACHTEN ACTIVITEITEN

De Wasplaats is maandagmiddag open van 12u tot 16u, en dinsdag t/m vrijdag van 10u tot 14u. De desinfecterende gel staat klaar!

Per 1 oktober starten we ook elke eerste donderdag van de maand een breiclub, elke derde donderdag van de maand een ‘upcycle’ club (iets leuks en nieuws maken van oude materialen!) en elke laatste donderdag tekenles. Deze activiteiten zijn van 13.30u tot 15.30u, kosten €2,50 per keer en aanmelden is nodig – want er mogen maar vijf deelnemers aanwezig zijn. Kom dus lang tijdens openingstijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *