OPSCHOONDAG GECANCELD [Wie prikt mee?]

In verband met de laatste ontwikkelingen en de aangescherpte regels rondom het coronavirus hebben Natuurcentrum Arnhem, het KinderWijkTeam en Gemeente Arnhem- hoe spijtig ook- in overleg besloten de Afvalestafette van 16 t/m 21 maart af te gelasten. Gezien de risico’s achten we het niet verantwoord om de geplande activiteiten voor aankomende week door te laten gaan.

OORSPRONKELIJK BERICHT

Deze week start de Arnhemse afvalestafette: in deze week zetten ruim 1800 basisschoolscholieren, kinderwijkteams, bedrijven en bewoners zich in voor een schone stad door, met grijpers en zak, zwerfafval te lijf te gaan. Klarendal prikt vanuit De Wasplaats mee op zaterdag 21 maart!

SCHOON KLARENDAL

Ergert u zich ook zo aan het zwerfafval in uw wijk. Kom dan in actie en doe mee met de Landelijke Opschoondag 2020. Heel Nederland zet zich deze dag in voor een schone leefomgeving! We verzamelen om 11:30 met een bakkie koffie of thee met iets lekkers in de Wasplaats. Van 12:00 – 14:00 gaan we de wijk door. Voor materialen wordt gezorgd door het KinderWijkTeam.

Datum: zaterdag 21 maart
Tijd: van 12:00 – 14:00
Locatie: de Wasplaats
Adres: Klarendalseweg 439

LANDELIJKE OPSCHOONDAG & MODEKWARTIER ONDERNEMERS

Tijdens de routes die de wijkbewoners zullen lopen, wacht hen verrassingen in het Modekwartier op de volgende adressen:

Mirte Engelhard
Klarendalseweg 134-A

Annet Veerbeek Styling / Net-a
Klarendalseweg 440

Ritmiek Dans en Muziek
Verlengde Hoflaan 74

Froufrou’s
Sonsbeeksingel 102A

Arnhemse Meisjes
Sonsbeeksingel 96

Loopvis
Klarendalseweg 155

Heleen van der Meer
Klarendalseweg 91

Enfant Terrible Kinderbrillen
Sonsbeeksingel 103

Mert Market (Turkse winkel)
Klarendalseweg 466

DogGoesShopping
Catharijnestraat 109

CycleNation
Klarendalseweg 462

Marğalé B.®
Klarendalseweg 7

AFVALESTAFETTE

Zwerfvuil is niet alleen storend om te zien maar vooral niet goed voor de natuur. De Afvalestafette is een initiatief van Natuurcentrum Arnhem en het KinderWijkTeam, in samenwerking met de Gemeente Arnhem.

Iedere dag worden er door de hele stad tal van activiteiten georganiseerd. Ook bedrijven en organisaties doen enthousiast aan de opruimactie mee. Op zaterdag 21 maart tijdens de Landelijke Opschoondag vindt op Stadsboerderij de Korenmaat aan de Marius van Beeklaan 5 om 15.30 uur de afsluiting plaats. Zodra de laatste afvalzakken binnen zijn zal wethouder Cathelijne Bouwkamp de eindstand bekend maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *