Winkeltje OOgst in de Wasplaats

Het winkeltje OOgst is sinds 2013 één van de initiatieven van het WijkWerkPalet. Via wat omzwervingen is het winkeltje sinds de opening van de Wasplaats permanent gevestigd: handgemaakt door wijkbewoners! En altijd in ontwikkeling.

NIEUWS

Winkeltje OOgst heeft op deze website ondertussen een vaste stek. De vrijwillige beheerders van winkeltje OOgst vinden het na anderhalf jaar op de permanente plek in de Wasplaats, tijd voor wat verandering. De werkwijze is in principe het zelfde gebleven, maar om het aanbod in het winkeltje gevarieerd te houden kunnen bewoners minder creaties in brengen en korter in beheer houden bij de vrijwilligers. Want zo blijft het winkeltje interessant voor bezoekers en worden spulletjes beter verkocht, want daar gaat het natuurlijk om!

WASPLAATS GOES… VINYL & ARTS

Wist je dat in winkeltje OOgst bewoonster Jos Schouten ook een galerie heeft ingericht? En dat wasbaas Rik een platenhoek met lp’s heeft aangekleed? ‘Wasplaats goes arts’! en ‘Wasplaats goes vinyl’!

Voor de vernieuwde afspraken, download de PDF en voor verdere informatie, bezoek de speciaal ingerichte pagina. Handgemaakt door wijkbewoners: alle creaties vanuit de wijk altijd welkom!

Jos Schouten is tevens een van de vrijwilligers die een dagdeel in de week op de winkel past.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *