WELKOM BIJ OOGST – HANDGEMAAKT DOOR WIJKBEWONERS

Bij binnenkomst van de Wasplaats vind je winkeltje Oogst, een shop-in-shop met allerlei unieke producten, gemaakt door mensen uit de buurt en de omgeving. Handig als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau of een leuke attentie voor jezelf!

De inbrengers van spulletjes kunnen deze maximaal 3 maanden in Winkeltje OOgst te koop laten staan. Als er iets voor hen verkocht wordt, dan gaat hiervoor 10% van de opbrengst naar Winkeltje OOgst voor reclame en publicatie doeleinden. Download hier het afsprakenformulier als PDF.

Zowel het beheer van Winkeltje OOgst als de medewerkers van De Wasplaats werken op vrijwillige basis.

WASPLAATS GOES ARTS

Sinds september 2017 heeft de Wasplaats een wisselende galerie gehuisvest. In de wijk Klarendal wonen veel kunstenaars, bewoonster Jos Schouten heeft hen bereid gevonden er hun werk op te hangen; iedere maand een andere kunstenaar. De Wasplaats stelt de ruimte gratis beschikbaar voor dit initiatief. Als deelnemende kunstenaars willen verkopen, komt 10% ten goede aan Winkeltje OOgst.

GESCHIEDENIS WINKELTJE OOGST

In 2013 was het WijkWerkPalet al een periode in de gelegenheid om een eigen pandje te hebben voor bewonersinitiatieven, gelegen aan de Klarendalseweg in het Modekwartier; het winkeltje OOgst was geboren met door bewoners aangeleverde creaties.

Daarna was winkeltje OOgst enkele dagdelen in de week open in MFC Klarendal waar bewoonster Thea Jellesma het gezellige hoekje beheerde. Vanaf begin 2016 heeft winkeltje OOgst een plek binnen de Wasplaats met ruimere openingstijden.

________________________

Voor idee├źn, loop eens binnen of maak contact via de e-mail met de Wasplaats.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren