Elektrisch voertuig voor de WOP

De WoonOmgevingsPloeg Klarendal verzorgt samen met bewoners uit de wijk de achterpaden in Klarendal. Uitvalsbasis: de Wasplaats. Sinds vandaag beschikt de WOP over een volledig elektrisch voertuig om hun werkzaamheden in de wijk beter te kunnen doen.

WOP/WIJKWERKPALET

Sinds afgelopen juli is de WOP werkzaam in de wijk. Zij zijn verantwoordelijk voor het schoon, heel en netjes houden van de 55 achterpaden van Volkshuisvesting Arnhem, waarbij de woningcorporatie opdrachtgever is aan het WijkWerkPalet. De WOP betrekt zoveel mogelijk bewoners uit de wijk zelf.

DUURZAAM

Om het werk in de wijk beter te kunnen doen, heeft het WijkWerkPalet de mogelijkheid gekregen middels een lening van het wijkbudget Klarendal, om een elektrisch voertuig aan te kunnen schaffen. Hierdoor beweegt de WOP zich beter door de wijk, en je hoort ze nauwelijks! zo stil is het wagentje. Binnenkort zal het vehikel herkenbaarder gemaakt worden door het te voorzien van het logo van de WOP én zal er een aanhangertje aangeschaft worden om groot gereedschap mee te vervoeren. Het voertuig en de gereedschappen worden dagelijks na het werk naar een opslagplaats gebracht – eigendom van de corporatie – achter de Sint Janskerkstraat waar ook de batterijen voor het voertuig opgeladen worden.

Het team bedankt het Bewonersoverleg van Klarendal!

SAMEN

Meedoen met de WOP is een kans om te leren en vooruit te komen. Bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk, de opstap naar een betaalde baan of een werkervaringsplek. Nieuwsgierig? Maak contact met Monita Polman of loop eens binnen tijdens openingstijden (alleen woensdag en zondag niet). Bellen kan ook naar 0612951528.

 

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *