De Wasplaats goes VINYL

Al vanaf de opening van de Wasplaats in 2016, was het mogelijk om gezellig een plaatje te draaien onder het genot van een bakje (duurzame biologische) koffie; pick-up en vinyl, lekker ouderwets. Maar sinds afgelopen september is de platenhoek uitgebreid met een nieuw concept: Wasplaats goes VINYL!

GRAMMOFOONPLATEN

Wasbaas Rik – het dagelijkse gezicht in de Wasplaats – draait namelijk niet alleen de was, hij draait ook graag plaatjes. Ouderwetse grammofoonplaten zijn al jaren een hobby van hem, de platenhoek was op zijn initiatief ingericht voor bezoekers van de Wasplaats. Maar nu gaat de Wasplaats een stapje verder.

KWALITEIT

Liefhebbers van grammofoonplaten kunnen hun platen komen brengen om er samen naar te luisteren óf om ze beschikbaar te stellen voor de platenhoek. Rik bewaakt de kwaliteit van de platen en samen kan er gekeken worden naar de waarde van de grammofoonplaten. Vervolgens kunnen ze aan andere liefhebbers verkocht worden. Een deel van de opbrengst gaat naar de eigenaar en 20% van de opbrengst komt ten goede aan winkeltje OOgst voor onderhoud en PR doeleinden.

NOW IN STOCK

Op de Facebook pagina van de Wasplaats worden regelmatig nieuwe lp’s gepost die net binnen zijn in de Wasplaats. Wasplaats goes Vinyl!! Bewoners uit Klarendal en omringende wijken komen en gaan om te kijken, te luisteren, enthousiasme te delen, iets te kopen of te verkopen: wachtend op de was, een prachtige combinatie met hip vinyl!

WIJKWERKPALET

Het WijkWerkPalet is hèt bewonersinitiatief voor het ontwikkelen, verbinden en begeleiden van participatie activiteiten. Wassen, kunst, huisvlijt, vinyl, koffie en ontmoeten: Klarendalseweg 439.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *