De feestdagen en De Wasplaats

December is begonnen, de feestdagen komen er aan. Dat betekent dat De Wasplaats twee werkweken dicht gaat. Maar niet helemaal!

GESLOTEN TUSSEN KERST EN OUD & NIEUW

Voor je dagelijkse wasje of je babbeltje, je boekje lezen uit de boekenkast of de maand tentoonstelling bekijken onder het genot van een kopje koffie is De Wasplaats gesloten in week 52 en week 1 van 2020. Dus van 23 december tot en met 3 januari. De weekenden daarvoor en daarna ook. Op maandag 6 januari zijn we weer op de gewone manier open voor al het gezelligs.

KERSTINLOOP

Maar op dinsdag 24 december openen we tóch nog weer even de deuren voor een kerst inloop om elkaar nog even te groeten en fijne feestdagen te wensen. De glühwein en warme chocolademelk staan klaar tussen 14.00u en 16.00u klaar!

ONTMOETINGSLUNCH

Op donderdag 2 januari luiden we het jaar in met de ontmoetingslunch. Gewoon, omdat we dat nou eenmaal altijd doen op de eerste donderdag van de maand. We verzorgen voor een lunch versnapering, je mag iets uit eigen keuken meenemen of een extra boodschap doen om te delen, je mag een vrijwillige bijdrage doen in de pot. Maar ontmoeten is het belangrijkst! Om 12.30u lunchen we.

2020

Vanaf maandag 6 januari zijn we weer gewoon open. Al langer bestaat iedere woensdag tussen 10.30- 14.00 De Inloop Onderling, om samen dingen te maken, koffie te drinken, spelletjes te spelen maar vooral te ontmoeten. Nieuw is dus iedere 1e donderdag v/d maand vanaf 12.30u ontmoetingslunch. Verder hebben we iedere 2e donderdag van de maand breiclub, iedere 3e donderdag van de maand wandelclub en iedere laatste donderdag van de maand tekenclub: veel te doen!  Loop eens binnen om er meer over te weten te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *