Wasplaats goes arts: Kunstportaal verbinding

In de maand januari van het nieuwe jaar, exposeert het MultiMedia-atelier van Kunstportaal in De Wasplaats met de naam VERBINDING. De officiële opening is op donderdag 9 januari en daarna is het werk dagelijks te bezichtigen tijdens openingstijden.

KUNSTPORTAAL

Kunstportaal is een activeringsplek voor mensen met een GGZ en NAH achtergrond. In onze ateliers kunnen bezoekers onder professionele begeleiding zelfstandig deelnemen aan activiteiten zoals beeldhouwen, fotografie, schilderen, kleding maken en keramiek.

Aan de deelnemers geen ervaring gevraagd met de verschillende kunstdisciplines, wel een sterke motivatie. ‘Want wij geloven dat kunst beleven én maken het herstel bevordert.’ Naast dat Kunstportaal geen eisen stelt aan je kunstzinnigheid is het ook een plek voor mensen die een kunst talent hebben en dit willen ontwikkelen

VERBINDING

In het MultiMedia-atelier wordt onder begeleiding van een fotograaf zelfstandig gewerkt aan fotoprojecten. Er is in Kunstportaal een kleine studio tot de beschikking. Soms helpen ze elkaar bij een opdracht of gaan ze erop uit. Computervaardigheid is er wel nodig,  er wordt namelijk veel tijd aan de digitale nabewerking van het beeldmateriaal besteed.

Deelnemers van het MultiMedia-atelier hebben voor deze expostie aan promofilm gemaakt over De Wasplaats.

Welkom!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *