Kom jij ons team versterken?

De Wasplaats – wijkwinkel nieuwe stijl: een ontmoetingsplek, een activeringsplek, een kruispunt voor vraag en antwoord. Gezocht: gastvrouwen of – heren.

SOCIALE VVV

Wijkwasserette de Wasplaats heeft zich het afgelopen jaar bewezen als centrale plek in het hart van de wijk Klarendal. Het is een komen en gaan van bezoekers.  Wijkbewoners met een eigen  activiteitenochtend vinden er hun plek. Kunstenaars uit de wijk laten hun werk zien in maandelijkse tentoonstellingen. Ook leden van het sociale wijkteam, participatiewerk, vrijwilligers van organisaties met een inloopspreekuur, en vele anderen, vinden hun weg naar de huiskamer van de wijk.

Kortom een belangrijk informatiepunt, voor iedereen die mee wil doen in het dagelijks leven. Is daar ondersteuning bij nodig, dan bieden wij begeleiding. De wasserette functioneert voor en met de wijk. Mede met de inkomsten van het wassen, kunnen we de huiskamer open houden.

Ook het winkeltje OOgst is in de Wasplaats gehuisvest, met handgemaakte spulletjes van wijkbewoners.

  • Dagelijks wordt De Wasplaats geopend en afgesloten
  • De kassa wordt aan het einde opgemaakt
  • Er zijn huishoudelijke werkzaamheden te verrichten
  • Het Winkeltje OOgst staat er netjes bij
  • De wasjes worden gedraaid en gevouwen
  • Bezoekers worden welkom geheten, er wordt koffie aangeboden

GEZOCHT: GASTVROUWEN OF – HEREN

Daarom zoekt de Wasplaats extra gastheren- of vrouwen (vrijwillig) die ons team komen versterken! Lijkt jou één van bovenstaande werkzaamheden leuk om enkele of heel veel uren per week te komen doen? Of ben jij ook een bezige bij die van wanten weet met één of meerdere dagdelen in de week over? Vind jij het leuk om bezoekers te ontvangen en hen wegwijs te maken in de wijk en ondertussen ook eens een wasje te vouwen? Je bent van harte welkom in ons gezellige team van vrijwilligers.

KOM LANGS OM HET TEAM TE ONTMOETEN

Wil je er meer over weten en de mensen van de Wasplaats eens ontmoeten? Kom dan donderdagmiddag 20 december om 14.00uur naar de Wasplaats. De koffie staat klaar en je krijgt hoe dan ook een gratis kerst verrassing!

De Wasplaats, huiskamer van de wijk: Klarendalseweg 439

Bellen kan ook: 026 3798846

Je kunt dit bericht ook als PDF downloaden. Tot de 20e!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *