Toch even de deuren dicht…

Vanwege de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid in verband met het coronavirus, heeft het bestuur  besloten om de deuren van De Wasplaats toch dicht te doen voor publiek. De activiteiten van De Wasplaats die in oktober van start zouden gaan lagen al stil, in de wasserette wordt op beperkte schaal en op afspraak wel gewassen.

WASSEN OP AFSPRAAK

Hoewel alle vaste klanten op de hoogte zijn gebracht van de voorlopige sluiting van De Wasplaats; er kan wel gewassen worden MITS klanten via de mail een afspraak maken. Maak contact via wassen@dewasplaats.nl

Inloop om je wasje te komen brengen of halen is dus helaas voorlopig niet mogelijk. Er is voorlopig besloten om de deuren van De Wasplaats een maand dicht te houden. Maar afhankelijk van de door de overheid veranderende maatregelen, kan ook de komende maand toch weer anders uitpakken. Veel van onze vrijwilligers hebben ook mantelzorgtaken, dus vandaar dat toch besloten is voor veiligheid. Hou onze media in de gaten voor nieuws!

ACTIVITEITEN

Deze maand zouden er meerdere activiteiten plaats vinden; elke eerste donderdagmiddag zou er een BREICLUB zijn, elke derde donderdag  een UPCYCLE activiteit (iets nieuws maken van oude materialen) en elke laatste donderdag van de maand zouden mensen weer tekenles kunnen nemen. Maar aan het begin van deze maand is besloten ze niet van start te laten gaan.

Wel wandelen we iedere donderdagmiddag met ook bezoekers van HET INLOOPHUIS door wijk of park: vanaf 13.00u iedereen welkom op de Van Slichtenhorststraat 34.

TOT SNEL! 

Helaas dus voorlopig geen koffie, geen vinyl, geen winkeltje OOgst, geen vintage en geen gezelligheid. Pas op jezelf en tot snel!

Foto: de vitrine van oktober, Klarendalseweg 439

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *