Toch even de deuren dicht…

Vanwege de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid in verband met het coronavirus, heeft het bestuur  besloten om de deuren van De Wasplaats toch dicht te doen voor publiek. De activiteiten van De Wasplaats die in oktober van start zouden gaan lagen al stil, in de wasserette wordt op beperkte schaal en op afspraak wel gewassen. Lees verder Toch even de deuren dicht…

Rik is terug!

Begin 2016 opende De Wasplaats haar deuren, met achter de wasmachines en voorin de ontmoetingsplek. Rik van Houten was bij start De Wasbaas, maar kwam na meer dan twee jaar tot de conclusie niet echt toe te komen aan het sociale element van De Wasplaats. Hij koos toen zich in te zetten voor de WoonOmgevingsPloeg (WOP). Maar Rik is terug als dagelijks gezicht! Lees verder Rik is terug!

Vakantie!

De Wasplaats gaat even dicht. De hele zomervakantie hebben we doorgedraaid, maar het team van De Wasplaats is nu op haar beurt aan vakantie toe. We sluiten de deuren in week 35 en 36, dat is van 26 augustus tot en met 6 september. Op maandag 9 september gaan de deuren weer open voor kunst, winkeltje OOgst, tweedehands kleding, kopje koffie en natuurlijk het wasje.